http://midtjuristerne.dk/
   
Om Selskabet

Selskabet har udarbejdet et specielt koncept for berigtigelse af bolighandler, der bevirker, at vi kan udføre en sædvanlig køberrådgivning og skødeberigtigelse indeholdende alle de arbejdsgange, der er sædvanligt forekomne, til en absolut lavpris.

Vi gennemgår og godkender købsaftalen efter en drøftelse med køber, rådgiver vedr. tegning af forsikringer m.v., udarbejder et handelsresumè, der gennemgåes med køber før overtagelsen, så køber forberedes på måleraflæsning, tjek af hvidevarer m.v. Endvidere sørger vi for udstedelse af skøde og refusionsopgørelse, såfremt dette arbejde skal udføres af købers rådgiver.

Endvidere tilbyder vi at være behjælpelige ved selvsalg, hvis sælger  selv finder en mulig køber, hvorefter vi bistår med rådgivning ved udarbejdelse af tilstandsrapport, elinstallationsrapport og øvrige vilkår for opnåelse af ansvarsfritagelse, og efterfølgende udarbejder alle nødvendige dokumenter til handlens gennemførelse.

Vi opfordrer sælger til uforbindende at kontakte os og få nærmere oplysninger før en aftale indgås med en mulig køber, da dette har afgørende betydning for sælges ansvarsfritagelse.

Vi har endvidere mulighed for som ekstra service, og uden beregning, at tilbyde gennemgang og underskrivelse af handelsdokumenterne i Deres eget hjem, om De måtte ønske dette, på et tidspunkt der tillige er belejligt for Dem, såfremt Deres bopæl er beliggende mindre end 65 km fra Holstebro.

I resten af landet tilbydes køber-/sælgerrådgivning, skødegennemgang m.v. udført som telefonmøde eller pr. korrespondance via e-mail eller alm. post.

Midt Juristerne Vest ApS:
Prof. ansvarsforsikring: HDI-Gerling, København
CVR: 36 54 41 63
Pengeinstitut: Hvidbjerg Bank, Holstebro Afd.

Midt Juristerne Øst IVS:
CVR: 32 34 91 61
Pengeinstitut: Sparekassen Vendsyssel, Struer Afd.
 

   


Midt Juristerne Vest ApS©2019